رنگینک (ranginak)در تاریخ : 05.07.94
نظرات : 1
بازدیدها : 3264
رنگینک غذایی بسیار مغذی و سرشار از انرژی است. نمی توان گفت که این غذا مختص این منطقه است, چون به نظر می رسد در بیشتر شهرهای جنوبی مثل جهرم و چند شهر استان خوزستان، طبخ این غذا رواج دارد ولی به سبک های گوناگون.
و اما روش طبخ رنگینک: ابتدا رطب تازه را در بشقاب می چینند،(شاید بتوان گفت این مرحله جزء مراحل ظریف آماده کردن رنگینک است) بعد آرد را در روغن سرخ می کنند، البته این مرحله هم دقت بسیاری نیاز داره که آرد خام یا سوخته نشه, آرد که آماده شد روی رطب ها می ریزند و با دارچین روی آن را تزیین می کنند و می گذارند تا کاملا سرد شود.
|
دسته بندی : اجتماعی و فرهنگی
بازگشت